katt bengal

Välkommen till föreningen Bengalkatten! Här hittar du allt om bengalkatt: uppfödare, kattungar, omplaceringskatter, avelshanar, kattbilder och information.‎Kattungar · ‎Kattungar · ‎Kattungar > 4 mån · ‎Om bengalen. Kattrasen Bengal är en blandningen av tamkatt och vildkatt. Vildkattens utseende förenat med tamkattens temperament. Bengalkatten är en tamkatt, och resultatet av blandningen tamkatt och Asiatisk leopardkatt (Felis Bengalensis). Efter många års omsorgsfullt arbete med studier och avelsgenetik är Bengalkatten i dag en. Problemet är katten på 1 år och en månad. NU samt en VÄLDIGT lång tid ser jag denna katt mer som problem, det var inte riktigt därför jag betalade spänn för han. Nu ska han omplaceras, om det går. Han är stor som en mindre hund men använder hela min lägebhet till pissoar. Min yngre Bengal är.

Katt bengal - visst

Bengalerna av idag har två olika pälsmönster. Ni tänker på att en katt inte ser sig om innan den går över vägen, därför är det ypperligt att låta den vara ute i sele alternativt i kattgård. Ögon färg bör vara från koppar till blågrön. Bengalens ursprung är från USA. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Bengalkatten är en bra inomhuskatt. Registreringsstatistik Årtal BEN 54 Djur mer värda än människor tydligen. Registreringsstatistik Årtal BEN 54 Det här är en kattzon och där du är är en människozon, låt oss inte blanda dem. Jag har valt att behålla kattungen och kök 2018 blir den lämplig att använda  i avelsarbetet. Corna Australis of Stardot n 24 33 lynxspotted Uppdaterad

Katt bengal Video

Bengalkatten Sylvester katt bengal

Katt bengal - Storm:

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Fjärde generationen blev bengal-katten. Då hade dom läst att det fanns Asiastisk leopardkatt i botten någonstans. Kom att tänka på en sak angående att inte gå på lådan. Bengalen skall så mycket som möjligt likna den vilda leopardkatten. Denna artikel är sponsrad av Svenska spelsajter.