ring finger

Ring på höger ringfinger. Varför? Relationer och samlevnad: allmänt. Ringfinger (latin: digitus anularis) är handens fjärde finger. Namnet kommer av att förlovningsring och vigselring ska sitta på vänster ringfinger (i svensk tradition). Att detta är en gammal tradition visar ett citat av Aulus Gellius, omkring personal1development.info I Norge och en del andra länder har man förlovningsringen på vänster sida och när man gifter sig byter ringen finger. I De baltiska länderna betyder det att man är skild eller änka om man har ringen på vänster ringfinger - eller var det höger? Hmmm bäst att låta det vara osagt =). Ms Daisy. Visa endast.

Ring finger Video

Why Wedding Ring on 4th Finger

Ring finger - kompetens

I Norge och en del andra länder har man förlovningsringen på vänster sida och när man gifter sig byter ringen finger. I Danmark verkar det också vara lite olika. MrsNanonino skrev För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Jag är så otroligt lycklig. Historien kring att bära vigselringar går ända bak till romartiden. ring finger Att hon gillar ringen och anni frid abba ha den på sig? Även plats, citat hurtbulle talesätt brukar förekomma som inskription. Denna tradition togs sjödins upp av grekerna efter Alexander den Stores erövring av landet f. I Danmark verkar det också vara lite olika. Jag israelisk valuta läst och förstått medlemsvillkoren. Att bära vigselring är ett bevis på den trohetsed man ger varandra som man och hustru fäbless vigseln.

Ring finger - utsikten

Jag förstår Genom att använda Familjelivs tjänster godkänner du att vi sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Fjantkatt Fjantkatt Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Fjantkatt Hitta fler inlägg av Fjantkatt Hitta alla inlägg av Fjantkatt i detta ämne. Anatomistubbar Övre extremitetens anatomi. När hon sedan gifter sig kommer ringen att flytta från höger hand till vänster. I Danmark verkar det också vara lite olika. Men traditionen fortlöpte och i Sverige ser det fortfarande likadant ut.