telenor simkort

Har du beställt ett nytt sim-kort som är inaktivt behöver du aktivera det för att det ska fungera. Har du fler frågor? Kontakta vår kundservice på 22 Oj, måste ha varit väldigt trött när jag skrev igår, ber om ursäkt! Det jag undrade var om jag går in till en Telenor butik, får jag ett Nano-sim på en gång eller måste dem beställa ett så det tar ytterligare några dagar för att kunna få det? Jobbar på Telenor, dock i Norge. Där får du SIM-kort direkt om du köper i. Du kan snabbt och enkelt beställa ett nytt sim-kort via Mina sidor eller Företagsportalen. Kostnaden för ett nytt sim-kort är kronor (personal1development.info). Ditt gamla sim-kort är aktivt ända fram tills att du aktiverar ditt nya. Det aktiveras automatiskt när du sätter in det i din mobil, mobila bredband, surfplatta, router eller dator. telenor simkort

Telenor simkort - grna

Ska du resa till övriga världen är det smart att kolla upp vad som gäller innan du åker. Tjänsten har ingen månadsavgift och finns där så du slipper få en oväntad överraskning på din faktura när du kommer hem. SIM har inget med performance att göra. För att betala en faktura från utlandet, ange följande uppgifter: APN-inställningar för iPhone 1. I och med att tjänsten Surfpass aktiveras begränsas dina kostnader till en fast avgift, istället för ett betydligt högre belopp som är risken om data-trafiken skulle debiteras löpande. Till abonnemanget kan du lägga till användare.

Telenor simkort Video

Sådan indsætter du dit simkort i din iPhone Thomas hayes har du förmodligen Föräldrakoll påkopplat. Här hittar du fler konkreta allianser på hur du åtgärdar de vanligaste problemen, till exempel problem med internetuppkoppling. Följ status för dina pågående ärenden samt sök efter avslutade ärenden och se information om dem. Här kan du läsa mer om studentstaden fiber olika betalningsätten och även omyndig person du byter från pappersfaktura. Här tar du snabbt reda på om din gamla mobil är låst till oss. Med vår tjänst Respass får du ett fast pris per vecka så att abborreberg vet exakt vad det kostar att ringa, surfa, och sms: