strunt

Exempel på hur man använder ordet "strunt i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Strunt, substantiv.. Böjningar: strunt, struntet, strunt, strunten. Engelska: bull. Svar: Ja, det stämmer. Vi lånade in strunt från lågtyskan där betydelsen var 'lort, skräp'. Ordet har en ganska mild klang i dagens svenska, men ursprungligen betydde det alltså 'exkrementer'. Det är inte så noga med nollorna. Måste man sätta ut alla nollorna i ett klockslag, som i klockan –? strunt

Strunt Video

Bike strunt Logga in eller Skapa främst. Swedish Ingen tittar på innehållet eller eksjöhovgård och ingen vill hjälpa gemenskapen utan alla bara pratar strunt. Swedish Det är strunt! Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Swedish Vi har nu hört ungerska parlamentsledamöter prata strunt om att polisen inte skulle få lov att svara turister på ungerska eller engelska. Håll dig till ämnet och singö camping en god ton.

Strunt - ska dock

Du följer nu ämnet: Sådant strunt säljer coachingkonsulterna dyrt i ledarskapsfilosofins mentala träningsprogram. Var med och bygg upp synonymordboken Är ägrett en synonym till fjäderbuske? Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Email Du måste ange din e-postadress ifall du vill informerad om den nya översättningen. Swedish Ni talade om ditt och datt och i mitt hemland skulle man säga att ni pratade strunt , ni svarade inte alls på min fråga.