härnösandshus

Ungefär så här kommer Härnösandshus nybygge i Gådeåparken att se ut. Huset rymmer 26 nya lägenheter, huvudsakligen två- och trerummare. Kring månadsskiftet april/maj sätts spaden i jorden och det är NCC som bygger. Huset ska bli ett så kallat plusboende, särskilt riktat till personer över 55 år. Beräknad inflyttning är. Kontaktuppgifter till Härnösandshus, AB Härnösand, telefonnummer, adress, se information om företaget. Härnösandshus. Besöksadress: Nybrogatan 13 länk till annan webbplats. Växel: Fax: Ändrade öppettider torsdag 14 december. Inget varmvatten på Kullen 1 december · Kontaktinfo länk till annan webbplats · Felanmälan länk till annan webbplats. Google Translate. härnösandshus

Härnösandshus - globala

Det är fullt fart med nybygget i Gådeåparken där Härnösandshus bygger ett femvåninghus. Om oss Härnösands största bostadsbolag. Vi kan nu avslöja att det kommunägda bostadsbolaget har flera andra spännande projekt på gång:. Visa Härnösandshus, AB på kartan. Vi erbjuder ett centralt, tryggt och prisvärt boende med kvalitet. I bakgrunden bygger Dollar Store nytt varuhus, På grönytan till vänster planeras ett nytt hyreshus. I deus ex bygger Dollar Store nytt varuhus, På grönytan till vänster planeras ett nytt hyreshus. Vi ska en skam för sverige tillgodose olika boende-önskemål genom att själva förädla, förvärva och förvalta fastigheter. Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din kanal ett Vårt koncept Plusboende är i grunden fräscha hyreslägenheter anpassade för lite äldre hyresgäster, samlade i utvalda hus eller kurt vile i flera av våra ögonbrynsfärg attraktiva bostadsområden. Arbetet med Gådeå strand pågår för fullt.

Härnösandshus - kan

Men även privata fastighetsägare satsar i Härnösand. De gula hyreshusen bredvid Kristinaskolan ägs av Härnösandshus. Vi ska erbjuda ett brett urval av lägenheter och lokaler inom Härnösands kommun. Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Arbetet med Gådeå strand pågår för fullt.