netflix priser

Netflix höjer priset på ditt abonnemang – så här mycket kan du få betala för filmtjänsten från och med maj Två av tre abonnemang har blivit dyrare och nu kritiseras Netflix för att prishöjningen skett "i smyg". Streamingtjänsten Netflix har höjt sitt månadspris med en tia och nu kostar ett standard-abonnemang på Netflix kronor i månaden. Skulle man föredra Netflix basic-abonnemang så kommer detta att kosta 89 kronor i månaden vilket är samma kostnad.

Netflix priser - LISTA…

Det här är inte första gången Netflix höjer sina priser. Flera uppgiftslämnare målar upp samma bild: Ett basic-konto, utan HD, kommer efter höjningen att kosta 89 kronor i månaden. Pappa Pop - allt om musik — Följ Anders Nunstedts blogg om musik. Allra-ägarnas lyxliv — åkte på partyresa i ett privatjet. För två år sedan höjde Netflix priset på ett abonnemang, men de som var kunder sedan tidigare fick ha kvar sitt gamla pris. Enligt Netflix själva beror prishöjningen på att företaget vill the notorious big fortsätta producera egna serier men även skapa nya, samt den nya offlinefunktionen Netflix lanserade sexkontakter på nätet i år. Jag är ingen bra pappa - 6 jan Julia och jag kenobi delat vårdnanden - 6 jan Så var Oldsberg på jobbet - 11 dec. Så mycket betalar arbetsgivaren. Har du koll på talsmusiken?

Netflix priser - flesta som

Netflix höjer priset för nya kunder. Räntekrig — hon erbjuder bolån för under 1 procent - 11 dec. Krister Henriksson, det var ett bra val. Så får du bättre privatekonomi. Dolda skattehöjningarna i regeringens höstbudget. netflix priser